Installatiebedrijf:

Na meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingstechniek is in 2013 MB Security Systems opgericht.

Wij adviseren en leveren onder meer bouwkundige beveiliging en consultancy aan bedrijven en particulieren. Tevens ontwerpen, installeren en onderhouden wij inbraak-alarmsystemen, (IP) camerasystemen, brand- en ontruimingsinstallaties en toegangscontrole systemen alsmede allerhande elektrotechnische werkzaamheden. Producten en diensten worden op de hoogste kwaliteit geselecteerd om optimale service en prijzen te kunnen bieden. MB Security Systems werkt landelijk met korte lijnen en is zodoende een klantgerichte partner die u graag van dienst is. Dit alles bieden wij u uiteraard aan tegen concurrerende prijzen.

Webshop:

Wij kregen als beveiligingsinstallateur steeds vaker de vraag uit de markt of we ook enkel materialen konden leveren, zodat men deze zelf kan plaatsen.

Er bestaan natuurlijk al vele webshops die soortgelijke producten aanbieden, Beveiliging en Meer kan zich onderscheiden door onder meer:

 Scherpe, marktconforme prijzen.

 Heldere en betrouwbare voorwaarden.

 Snelle levering.

 Gratis verzending boven € 200,-

 Zeer ruim assortiment (wij kunnen u vrijwel alle producten leveren, ook als deze niet op onze webshop staan) neemt u gerust contact met ons op.

 Eigen installatieservice met meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche.

 Uitgebreide productkennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan bij enkele gevestigde bedrijven.

 Hulp op afstand zowel telefonisch als via het programma Teamviewer.