Hulp op afstand met Anydesk of TeamViewer?

Bij sommige technische vragen is het handig als onze medewerker met u mee kan kijken of een aanpassing op uw computer voor u kan uitvoeren. Hiervoor kan hij via het programma Anydesk of TeamViewer uw computer tijdelijk op afstand besturen, en zo de gedane instellingen nalopen.

Bent u hierin geïnteresseerd? Installeer het programma dan alvast op uw laptop, pc neem daarna contact met ons op en geef aan ons door dat u gebruik wilt maken van het programma Anydesk of TeamViewer.

Anydesk

Om uw computer over te nemen gebruiken we Anydesk. Dit programma brengt binnen enkele seconden een verbinding tot stand tussen uw computer en die van onze medewerker. Zo kan onze medewerker uw computer bedienen alsof hij er zelf voor zit. Download Anydesk hieronder om onze medewerker tijdelijk toegang te geven tot uw computer.

Waar te downloaden?

Installatie

U kunt het programma na downloaden direct installeren.

Verbinding met ons maken

Geef uw Anydesk adres aan ons door. Onze medewerker kan met behulp van deze gegevens eenmalig inloggen op uw computer. Zodra hij de gewenste handeling heeft uitgevoerd, verbreekt de support medewerker de verbinding en kunt u het programma afsluiten. Onze medewerkers hebben dan geen toegang meer tot uw computer.

TeamViewer

Om uw computer over te nemen gebruiken we TeamViewer. Dit programma brengt binnen enkele seconden een verbinding tot stand tussen uw computer en die van onze medewerker. Zo kan onze medewerker uw computer bedienen alsof hij er zelf voor zit. Download TeamViewer hieronder om onze medewerker tijdelijk toegang te geven tot uw computer.

Waar te downloaden?

       

Installatie

U kunt het programma na downloaden direct opstarten. Installatie is niet nodig. U krijgt een scherm te zien met twee belangrijke gegevens:

  • Uw TeamViewer ID
  • Uw TeamViewer Wachtwoord

Verbinding met ons maken

Geef uw ID en wachtwoord aan ons door. De medewerker kan met behulp van deze gegevens eenmalig inloggen op uw computer. Zodra hij de gewenste handeling heeft uitgevoerd, verbreekt de support medewerker de verbinding en kunt u het programma afsluiten. Onze medewerkers hebben dan geen toegang meer tot uw computer.